Etelä-Pohjanmaan Ekonomien 60+1-vuotisjuhlassa huomioitiin ansioituneita

5.9.2021

Pronssisen ansiomitalin Jarkko Kallioniemelle luovutti Suomen Ekonomien entinen puheenjohtaja Timo Saranpää

Kaksi uutta kunniajäsentä

Etelä-Pohjanmaan Ekonomien hallitus on päättänyt kahdesta uudesta kunniajäsenyydestä.

Vuonna 1960 perustetun yhdistyksemme pitkäaikaisin jäsen vuodesta 1965 Ilpo Salo nimettiin kunniajäseneksi. Ilpo on osallistunut yhdistyksen toimintaan aktiivisesti yli 50 vuoden ajan.  Hän on toiminut johtokunnan jäsenenä vuosina 1972-1973 sekä 1980-1987. Harvinaisten kielten harrastajana Ilpo on ilahduttanut ekonomimatkoilla kanssamatkustajia omatekoisilla apusanakirjoilla. 

Etelä-Pohjanmaan Ekonomien johtokunnan pitkäaikaisin puheenjohtaja Markku Koski nimettiin kunniajäseneksi. Markku toimi yhdistyksen toimeliaana veturina vuosina 1997-2008. Hän toimi pitkään myös liiton hallituksessa ja toisena varapuheenjohtajana. Markun keskeinen tavoite on ollut varmistaa nuoren polven aktiivisuus yhdistyksen toiminnassa konkareita unohtamatta. 


Suomen Ekonomien ansiomerkit

Myös Suomen Ekonomit myönsi yhdistyksemme ansioituneille jäsenille huomionosoituksia tunnustuksena ekonomiyhteisön hyväksi tehdystä työstä.

Hallituksen pitkäaikainen jäsen Sanna Piipari sai SEFE-mitalin. Sanna on toiminut Etelä-Pohjanmaan Ekonomien hallituksessa vuodesta 2012 muun muassa viestintävastaavan, työmarkkinavastaavan ja varapuheenohtajan rooleissa. Lisäksi hän on ollut yhdistyksen edustajana verotustyöryhmässä organisoimassa Verotusseminaaria.

Vuodesta 2015 yhdistyksen puheenjohtajana toiminut Jarkko Kallioniemi sai Suomen Ekonomien pronssisen ansiomerkin. Jarkko on toiminut yhdistyksen hallituksessa eri rooleissa vuodesta 2001 alkaen.