Aino Ackté -ooppera Ilmajoella la 15.6.2019 - Tilaa on vielä !

15.6.2019

Aino Ackté -ooppera

Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ry on varannut 100 lippua ensi kesän Aino Ackté -oopperaan lauantaina 15.6.2019 klo 13.00 alkavaan näytökseen. 

Tämä on avec-tilaisuus. Etelä-Pohjanmaan ja Vaasan ekonomijäsenet maksavat 35 euroa/lippu ja avecit sekä muiden yhdistysten ekonomit maksavat lipustaan 70 euroa/lippu. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhtydessä. Väliaikatarjoilu (kahvi/tee & leivos) kuuluu hintaan. Ilmoittautuminen on sitova.

Aino Ackté -oopperan kesto n. 2 h 45 min sisältäen 40 min väliajan.

Lipun lunastaneet kokoontuvat ennen oopperan alkua Ilkan patsaalla, jossa liput jaetaan. Ole paikalla viimeistään klo 12:30.

Lisätietoa Ilmajoen Musiikkijuhlien nettisivuilta https://www.musiikkijuhlat.fi/ohjelmisto/aino-ackte 

Pukeutuminen lämpimästi ja sään mukaan. Katettu katsomo suojaa auringonpaahteelta ja sateelta, mutta katsomon reunamilla saattaa kastua sateen voimakkuudesta ja tuulesta riippuen. Omien sadetakkien, istuinalustojen ja lämpimien vilttien ottaminen mukaan on suositeltavaa sään mukaan.

Etelä-Pohjanmaan Ekonomit ei järjestä Ilmajoelle yhteiskuljetusta. Ota yhteyttä omaan yhdistykseesi ja kysy mahdollista yhteyskuljetusta muilta suunnilta. Henkilöautojen paikoitusalue sijaitsee ooppera-areenan välittömässä läheisyydessä urheilukentällä. Paikoitusmaksu on 4 € / auto.

 

 

 

Valitse haluamasi lippu

Lippu   
EPEn tai Vaasan ekonomijäsen 35€   
Avec tai muu ekonomi 70 eur   

 

Ilmoittaudu:

https://tapahtumat.ekonomit.fi/ooppera