Ekonomitangot pe 12.7.2019 - kokoontuminen portilla klo 15.15

12.7.2019 klo 01:00

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt

Seinäjoen Tangomarkkinoita vietetään tänä vuonna 35. kerran.

Etelä-Pohjanmaan Ekonomit kutsuu Suomen Ekonomien jäseniä jälleen seuralaisineen ympäri Suomen mukaan yhteiseen TANGOJUHLAAN perjantaina 12.7.2019.

Ekonomin VIP-paketti Tangokadulla

Olemme räätälöineet edullisen Ekonomin VIP-paketin 65 euron hintaan. Paketti sisältää sisäänpääsyn Tangokadulle, tervetulo-ruokailun juomineen ja sisäänpääsyn tangotansseihin Tangokadun Paviljonkiin ja Tanssitaloon urheilutalolla sekä iltapalan illan konsertin jälkeen.

Tapaamme klo 15.30 Tangokadun lippuportilla ja siirrymme Tangokadulla olevaan Grillaamo- ravintolaan ruokailemaan ja viihtymään Tangokadun tunnelmasta  tangokuninkaallisten vauhdittamana. 

Tangomarkkinoiden 35-vuotisjuhlakonsertti

Tangovieraillamme on lisäksi mahdollisuus ostaa lippu klo 19:00 alkavaan Tangomarkkinoiden 35-vuotisjuhlakonserttiin Seinäjoki Areenaan. Konserttilipun hinta on 44 euroa.

Konsertissa esiintyvät miltei kaikki tähän mennessä kruunatut kuninkaalliset, kuten Arja Koriseva, Jari Sillanpää, Kyösti Mäkimattila...  

Luvassa on ainutlaatuinen konsertti, joka näyttävyydessään, komeudessaan ja kauneudessaan hakee vertaistaan. Konsertti on kattava läpileikkaus Tangomarkkinoiden historiaan ja suomalaiseen tangoon niin Tangokuninkaallisten kuin Tangon Sävellys- ja sanoituskilpailun tangojen parissa.

Juhlakonsertin jälkeen klo 22:00 kokoonnumme yöpalalle tangokadun VIP-terassille nauttimaan vielä useista esiintyjistä ja toistemme seurasta.

Ilmoittautuminen ja hotellivaraukset

  • Mikäli tarvitset majoitusta, muista tehdä ajoissa hotellivaraukset: Hotelli Lakeus tai Hotelli Vaakuna, puh. 010 7648000.
  • Lisätietoa Seinäjoen Tangomarkkinoiden nettisivulta www.tangomarkkinat.fi
  • Tiedustelut Etelä-Pohjanmaan Ekonomien tangosähköpostiin ekonomitangot@gmail.com tai numeroon 050 042 2780/Anna-Maija.

KYSY LISÄÄ SÄHKÖPOSTITSE

 

Tule kokemaan tangon taikaa Seinäjoelle - Hiljaa yössä..!

 

 

Valitse haluamasi lippu

Lippu   
VIP EPEn jäsen 35 € 
Yhdistyksen tuki huomioitu EPEn jäsenen hinnassa
   
VIP Muun ekonomiyhdistyksen jäsen 65 €   
VIP Avec 65 € 
max 3 kpl per ekonomi
   
Tangokonsertti klo 19:00 
35-vuotisjuhlakonsertti Seinäjoki Areenassa
   

 

Ilmoittaudu 30.6.2019 mennessä:  https://tapahtumat.ekonomit.fi/ekonomitangot